Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

Врућа продаја 2КВ 12В 24В Дизел Аир Грејач за аутобусе аутобуса слично Еберспацхер

Детаљан опис производа: Грејач за дизел аутомобиле, 2КВ 12В / 24В Дизел Кабине за грејање Камиони Анкета: КВ2.0 Грејач ваздуха је независан од првобитног система мотора, користи се 12В или 24В једносмерна струја за вожњу.

Products Specifications:

Детаљан опис производа:


Кључна реч: Ауто грејач Функција: Загрејати кабину
Материјал: Пластика и челик Пакет: Картонска кутија
Снага: 2000в Волтажа: 12В / 24В
Гориво: Дизел Величина пакета: 47 * 37 * 17цм
Бруто тежина: 6.4кг Величина стола: 305 * 115 * 122мм


Грејање на дизел гориво, 2КВ 12В / 24В Дизелски грејачи кабине Камиони

2.јпг


Анкета:

КВ2.0 Грејач ваздуха је независан од првобитног система мотора, користи се 12В или 24В једносмерна струја за вожњу. Грејалица усваја светлосни дизел и бензин који одговара температури околине као гориву. Удисање свежег ваздуха се загрева до врућег ваздуха кроз измјењивач топлоте помоћу енергије која потиче од горишта горива, а потом одвија до тамо гдје је то потребно. Овај тип грејача поседује предност компактне структуре, мале тежине, високе термичке ефикасности, економизације на струју и гориву, једноставне инсталације.

Област примене грејача ваздуха

  Мотор не утиче на грејач ваздуха, а испоручује се за следећа возила одговарајуће снаге

  • Све врсте ауто и приколице.

  • Машине за контруструкцију

  • Пољопривредне машине

  • Брод, брод, јахта

  • Караван


开关.jpg加热器2.jpgЦанг Зхоу Нев Хигх Ауто Радиатор Мануфацтуринг Цо, Лтд ужива у високој удобности и специјализиран је за професионалну производњу система одмрзавања и грејања. Његове главне робе покривају грејаче за ваздух, течностне грејаче, одмрзиваче, радијаторе, пумпе за гориво, моторе, моторе за пухање сагоревања, дизалице горионика, екране горионика, сијалице и тако даље,

Ако сте у потрази за двоструким двоструким двоструким двоструким двоструким двоструким грејањем за аутобусе камион сличне Еберспацхер-у, добродошли на велепродају производа из наше фабрике. Као један од водећих произвођача и добављача у Кини, нудићемо вам најбољу услугу и брзу испоруку. Сада, проверите цитат са нашим продавцем.
Hot Tags: топла продаја 2кв 12в 24в дизелски ваздушни јастук за аутобусе камион сличан еберспацхер, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, продавци, велепродаја, котација