O nama
Kontaktiraj nas

Hebei Nanfeng Automobile Equipment (Group) Co., Ltd

Tel: +86 18811334770

Tel: +86 10 59711608

Faks: +86 10 59711608

Email: nh.jiao@auto-parkingheater.com

Dodati: ZhangLou Village, Chen Ju Town, Cangzhou, Hebei, Kina

O nama

Naša fabrika

Smješten u industrijskoj zoni grada Cang Zhou sa udaljenosti od 18 km u selu Zhang Lou grada Chen Ju, pokriva površinu od 35.000 kvadratnih metara sa zgradom fabrike od 20.000 kvadratnih metara.

To je povoljan geografski položaj, uz velike gradove kao što su Peking j Tianjin iji Shijiazhuang. Ona se graniči sa željeznicom i autocestom te u blizini luke Huanghua mora Bohai.

Posjeduje proizvodne odjele za proizvodnju modela, kalupe za ubrizgavanje, motore za puhanje toplog zraka, spremnike za vodu, žigosanje lima, montažne linije i tako dalje.

Osim toga, posjeduje više od 400 kompleta različite proizvodne opreme i više od 150 tehničara, dizajnera i proizvođača.

6362579525845918409162080

Naša istorija

Osnovan u 2004, Cang Zhou New High auto radijator co., Ltd je tehnologija poduzeća, specijalizirana za proizvodnju opreme za grijanje automobila, odmrzavanje, izmjena zraka i relevantnih rezervnih dijelova, uživa veliki ugled u ovoj industriji. Sa dugoročnim naglaskom na kvalitetu i istraživanje proizvoda i strogim propisima od procesa proizvodnje do provjere, on je stalno promovirao nove proizvode kako bi zadovoljio zahtjeve tržišta u skladu s promjenjivim zahtjevima tržišta. U avgustu 2009. godine, prošao je ISO / TS16949: 2009 autentifikaciju sistema upravljanja kvalitetom. U maju 2015. godine, njeni proizvodi su navedeni kao standardizacija sigurnosti rada u Kini.

Naš proizvod

Cang Zhou New High Auto Radiator Manufacturing Co, Ltd uživa visoku udobnost i specijalizirao se za profesionalnu proizvodnju sustava za odmrzavanje i grijanje. Njegove glavne robe pokrivaju grejače vazduha, tečne grejače, odleđivače, radijatore, pumpe za gorivo, motore, motore za izgaranje, gorionik, gorionike, žarulje i tako dalje,

Application Application

Široko se koristi u grejanju i odmrzavanju autobusa, karavana, inženjerskih vozila, kamiona, minibuseva, električnih autobusa i specijalno korišćenih vozila.

Naš certifikat

U avgustu 2009. godine, prošao je ISO / TS16949: 2009 autentifikaciju sistema upravljanja kvalitetom. U maju 2015. godine, njeni proizvodi su navedeni kao standardizacija sigurnosti rada u Kini.

Oprema za proizvodnju

Proizvodni odseci za proizvodnju modela, kalupi za ubrizgavanje, motori sa toplim vazduhom, rezervoari za vodu, štancanje lima, montažne linije i tako dalje.

Proizvodno tržište

Sa izuzetnim proizvodnim veštinama, kvalitetnim proizvodima i najkonkurentnijim cenama, već je postao dugoročni partner za saradnju domaćih poznatih proizvođača putničkih automobila kao što su Shaolin Bus, Changan Bus, Zhongtong Bus, Shanghai Shenwo, Suzhou Jinlong, Beifang Bus , Heibao, Shifeng, Yujie, Yichu, Durablev, Levdeo. Insistiranjem na interesima kupaca, poštenju, integritetu i dobrim obećanjima, držaće se principa „Brisanje sumnji i briga kupaca“ i omogućiti klijentima da uživaju u najprofesionalnijim uslugama i kreiraju vrhunski brend novog .